top of page

ONLINE

Arculattervezés

Megtervezzük logóját, akár vállalkozása nevét, kialakítjuk arculatát. A színvilág és a megjelenés hatékonysága elmondhatatlanul fontos. Ha nem jegyzik meg Önt elsőre, másodszorra sem fogják.

Social.png

Social media

Fontossága elmondhatatlan. A világ legnagyobb potenciális partnerbázisát kezeljük Önnek profi módon. A facebook tevékenység nem csak egy heti posztolást jelent. Annál ez sokkal több.

Web.png

Webfejlesztés

Talán nem kell túlmagyarázni, hogy egy vállalkozás számára milyen fontossággal bír egy weboldal. Ebben is segítünk, megtervezzük és elkészítjük weboldalát. Természetesen Önnel együttműködve.

brand.png

Marketing, brandépítés

Nem mindegy, hogy vállalkozása milyen célközönséghez, milyen célból és milyen tempóban jut el. Ide is profi kell.  A tendenciákat kezeljük, a számok magukért beszélnek.

kiadv.png

Kiadvány szerkesztés

Bármilyen nyomdai termék megtervezését, és kivitelezését is megoldjuk Önnek komplexen. Névjegykártya, levélpapír, prospektus, szórólap, és még sorolhatnánk. Bízza ránk!

Creative.png

Kreatív munkák

Bármilyen egyéb kreatív feladatot megoldunk. A vektorgrafikai munkáktól a photoshop jellegű feladatokig rendelkezésre állunk. akár összedolgozva más stúdiókkal, Ön diktál.

Nem elég jónak lenni, annak is kell látszani!

A sikeres vállalkozás elengedhetetlen része a gondosan megtervezett és következetesen kidolgozott kommunikáció, marketing, arculat, és a brand megfelelő felépítése, és kezelése. Aki ezt felismeri és betartja, az bizonyosan sikerre van ítélve. Sokat látjuk, hogy erre nem áldoznak társaságok, és nem tartják fontosnak. Pedig az! És mára ez egy külön szakma lett, nem érdemes hobbi szinten űzni. 

A XXI. század kommunikációs felülete az online tér. 
A social media és a streaming teret nyert a televíziózás és rádiózás felett, a közösségi felületek hatékonyabb lehetőséget adnak a marketingre, mint a nyomtatott médiumok. Átalakultak a szokások, ezt követni kell. Mi megtettük, és ebben segítünk Önnek is, hisz hiába remek az ötlete és a tudása, az online tevékenység nélkül nem lesz hatékony.

Miben tudjuk Önt profin támogatni?

Íme:

bottom of page